Ljubavni horoskop za prvu polovinu meseca maja:Evo kome se vraca bivsa ljubav!

Ljubavni horoskop za prvu polovinu meseca maja:Evo kome se vraca bivsa ljubav!

30. April 2024 0 Von Dejana

 Za neke znakove zodijaka, prva polovina meseca maja ce doneti pomirenja i novu sansu za srecu sa nekim iz proslosti….

 

 OVAN

Prva polovina maja nece doneti promene na polju emocija. Jasno je da ste znak koji zeli mnogo toga ali moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da je doslo vreme za iznenadjenja. Neko je spreman da vam bude podrska u svemu.

 

BIK

Vazno je da kazemo da je neko na vasoj strani, uvek i u svakom slucaju. Da postoji neko ko zeli da se bori da vas osvoji. Jako je vazno da cinite onako kako nalaze vase srce. Nemojte raditi ono sto ne zelite, niti obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Bice ovo period za promene. Moramo da kazemo da je doslo vreme da donesete neke odluke. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Dakle, moguce je da ce vam se vratiti bivsa ljubav. Ostalo je zaista samo na vama.

 

RAK

Nemojte ocekivati cudo. Imajte na umu da je ovo period za ostvarenje nekih zelja ali da morate da smanjite svoja ocekivanja. Cini se da ovih dana bas i ne znate da uzivate u onome sto imate, a to vam je velika greska. Mislite o tome, cuda itekako mogu da uslede.

 

 LAV

Ovo je vas srecan period. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli, onda ste to vi. Ovo je prilika da mislite na sebe, da uzivate u svemu sto sledi, sreca itekako moze da nastupi u vasem zivotu.

 

 DEVICA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za promene. Dani za ljubav, za iznenadjenja, i za srecu. Nemojte ocekivati cudo, vec se posvetite sebi i znajte da je bitno da budete u skladu sa svojim zeljama i potrebama. Sve dolazi na svoje jako brzo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2