Rastanak sa osobom koju vole:Ovim znacima sledi raskid!

Rastanak sa osobom koju vole:Ovim znacima sledi raskid!

13. Septembra 2023 0 By Dejana

Nekada prosto moramo da se pomirimo sa tim da smo izgubili one koje volimo, i da treba da odu od nas…

 

BIK

Vreme je da se pomirite sa sudbinom. Vi ste znak kojem sledi raskid. Rastanak sa osobom do koje vam je stalo. Sve i da je volite najvise na celom svetu prava je istina da ona nije prava za vas. Da to prosto nije ono pravo sve i da vam se cini da bez nje ne mozete. Da nista nece imati smisla ako ta osoba ne bude pored vas.

Istina je da je volite iskreno ali isto tako i da su sada pred vama dani tokom kojih cete morati da se pomirite sa tim da ste ovog puta svoje srce dali pogresnoj osobi. Dajte sebi vremena da o svemu dobro razmislite i znacete i sami sta je za vas najbolje. Dajte sebi vremena da prebolite i koliko god da vam treba da iz svega toga izadjete kao pobednik jer nemate drugu opciju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Cak i ako ste u dugoj vezi krajnje je vreme da se pomirite sa tim da to nije ono pravo i da prosto krenete dalje. Ne preostaje vam nista drugo osim da nadjete u svom srcu snagu koju sada mozda nemate… Jednostavno dolaze dani tokom kojih vas cekaju teski trenuci ali je prava istina da cete moci iz svega da izadjete kao pobednik.

Isto tako, moguce je da je osoba koja je sada sa vama prosto vremenom prestala da vas voli. Ne treba da je krivite zbog toga, prosto se desilo, kao sto svima moze da se desi. Pokusajte sa njom da ostanete prijatelji. Itekako je vas odnos vredan toga da sacuvate lepe uspomene i secanja na ono sto ste imali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2