Rastanak sa osobom koju vole:Ovim znacima sledi raskid!

Rastanak sa osobom koju vole:Ovim znacima sledi raskid!

13. September 2023 0 Von Dejana

 LAV

Rastanak je ono sto vam sledi. Bili ste voljeni, imali ste sve ali vam je bilo malo. Ta osoba sa kojom ste je prosto resila da ide dalje. Jer je napokon shvatila da vi ne mozete da joj svoju ljubav uzvratite istom merom. Ma koliko da se ona trudila jednostavno je shvatila da ne ide. I vama ce biti jako tesko kada shvatite da ona vise ne zeli da vam prasta i da nije spremna ni da razmislja o tome.

Tek kada bez nje ostanete tada ce vam biti jasno sta ste imali i sta ste izgubili. Mnogi od vas ce zeleti da vrate vreme. Da u svoj zivot vrate nekoga koga su imali i ko ih je iskreno voleo, ali to nece biti moguce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sada su pred vama dani tokom kojih ce suze biti vas prijatelj. Kajanje vas stize jer ste imali sve sto ste mogli da imate, a niste umeli i znali da to cenite.

Kada neko  ima nekoga kao sto ste vi imali i dodje do toga da tu osobu izgubi onda prosto ne vredi ni kajanje ni bilo sta drugo.

Jedino sto vam ostaje je da budete jaki i da izadjete iz svega kao pobednik. Da naucite vaznu lekciju. Da cuvate ono sto imate.

Seiten: 1 2