Dnevni horoskop za 15.septembar:Sledi petak kada ljubav moze da pobedi!

Dnevni horoskop za 15.septembar:Sledi petak kada ljubav moze da pobedi!

14. September 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi ne znate kako da se izborite sa njom. Iskreno vam je stalo, ljubav koju osecate je iskrena i sve je bas onako kako bi trebalo biti ali njeno nepoverenje sve kvari.

 

 SKORPIJA

Nemojte odustajati od onog sto zelite. Neka vas vodi vase srce. Samo je bitno da se posvetite sebi i da dozvolite da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Uvek su vam drugi bili vazniji vreme je da se to promeni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da postoji neko ko vas voli. Sve ostalo je na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Pred vama je period kada ljubav moze da pobedi i nema sumnje da ce tako i biti.

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani za promene. To je ono sto moramo da kazemo. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Da li cete toj osobi dati jos jednu sansu to je samo na vama.

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete ono o cemu mastate. Samo se posvetite sebi i neka vas vodi vase srce. Bice ovo sjajni dani za vas i sreca ce konacno da se useli u vas zivot.

 

 RIBE

Sjajno ste raspolozeni. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu svoju ljubav dokaze i pokaze. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto sledi. Bice ovo jako zanimljiv period bez imalo sumnje.

Seiten: 1 2