Jer si volela pogresne, jer si srce dala onom ko ga je slomio… Jer ne verujes da ce doci pravi…

Jer si volela pogresne, jer si srce dala onom ko ga je slomio… Jer ne verujes da ce doci pravi…

13. Septembra 2023 0 By Dejana

 Dala si sve sto si imala onome ko nikada nije znao da ceni ono sto sa tobom ima. I uvek si vise volela druge, nego sebe, i uvek vise marila da drugima bude lepo, a tebi kako bude…

 

Pogresne si uvek volela. Ti, zena koja ima zlatno srce. Ti, koja si imala stav, koja si pricala da nikada neces dozvoliti da ti neko slomi srce. Ti, koja si uvek pricala da si jaca od svega. A onda se u tvoj  zivot useli neko ko je pogresan, i te pogresne idealizujes i mislis da su najbolji na svetu. Cekas da se promeni, cekas da shvati da vredis, a onda krenu suze, a onda krene bol i bude ti najteze na svetu. Mislis da nikada nece proci, a prodje, iako treba vremena.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

I sada ti je srce slomljeno. I mislis da taj bol nece proci bas nikada i da si jedina zena na svetu kojoj nije sudjeno da voli i bude voljeni. Sada mislis da nikada nece prestati da liju te tvoje suze koje lijes zbog ljubavi. Jer si opet dozvolila da neko ko je samo dobar glumac pridje i osvoji te, i ubedi te da si mu jedina i da mu je stalo i da te voli vise od svega, a nikada nije bilo tako.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2