Ljubav u sledecoj sedmici:Saznajte sta vas ceka do 18. do 25.septembra!

Ljubav u sledecoj sedmici:Saznajte sta vas ceka do 18. do 25.septembra!

15. Septembra 2023 0 By Dejana

 Jos jedna sedmica je pred nama, i nekome, jos jedna nova sansa za srecu.

 

 OVAN

Ljubav je ono sto vam je jako vazno. Ali, moramo da kazemo da osoba kojoj ste dali svoje srce nije ona prava za vas. Mozda je volite svim srcem, ali to prosto nije sudjeno. U sedmici koja sledi, vama slede razocarenja.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cete u danima koji su pred nama imati potrebu da budete sami. Da ste prosto posveceni sebi i da uzivate u svom miru. I to je u redu. Samo nemojte nikome davati laznu nadu.

 

 BLIZANCI

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko krije svoje emocije prema vama ali kome ste jako vazni i dragi. Ako nas pitate za misljenje, onda cemo vam reci da je bitno da slusate svoje srce. Ovog ptua ono ne gresi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 RAK

Ne smete nikome davati laznu nadu. Ako vam do nekoga nije stalo, znajte da je to u redu. Samo nemojte obecavati previse, niti ocekivati. Sledi vam jako lep period i iznenadjenja mogu da uslede u danima koji su pred nama.

 

 LAV

Moramo reci da je doslo vreme da dobijete ono sto zelite. Istina je da vas zivot nikada nije bio lak ali sada slede lepse promene. Postoji neko iz vase proslosti ko je siguran u to da zeli sa vama da provede ostatak zivota.

 DEVICA

U sedmici koja je pred nama, vi cete biti znak koji ce imati najvise srece kada je ljubav u pitanju. Moguce je da ce uslediti pomirenja, oprostaji, ali i neke nove emotivne veze. Naravno, sve zavisi od toga kakva je vasa trenutna situacija.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2