Ljubav u sledecoj sedmici:Saznajte sta vas ceka do 18. do 25.septembra!

Ljubav u sledecoj sedmici:Saznajte sta vas ceka do 18. do 25.septembra!

15. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se zelje ostvare. Samo je bitno da ne obecavate previse i ne ocekujete isto. Uzivajte u onome sto vec imate. Vama moze biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Fokusirajte se na sebe i ono do cega vam je stalo, jer iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

STRELAC

U bliskoj buducnosti ce doci do toga da se ljubav desi i kada ste vi u pitanju. Mozda to cak bude i ljubav na prvi pogled iako vi bas i niste romanticni. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao, mislite i o tome.

 

 JARAC

U sledecih sedam dana, saznacete da vas neko voli. Da postoji neko ko prema vama gaji emocije koje su iskrene.Sve ostalo je na vama, pustite da vase srce donese odluku i presudi sta je u ovom trenutku najbolje za vas.

 

 VODOLIJA

Imajte na umu da cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Neko iz vase proslosti je iskren u svojim namerama. Samo nemojte dozvoliti da vam ponos igra glavnu ulogu. Neka srce odluci sta je za vas najbolje.

 

 RIBE

Konacno je doslo vreme za srecu. Imajte na umu da vas neko voli vise nego sto mislite. Bitno je da idete ka svom cilju i da dozvolite sebi da ponekad budete sebicni. U tome nema nista lose. Razmislite o tome.

Stranice: 1 2