Nedeljni horoskop od 18. do 25.septembra:Sedam dana koji mogu da promene bas sve!

Nedeljni horoskop od 18. do 25.septembra:Sedam dana koji mogu da promene bas sve!

15. Septembra 2023 0 By Dejana

 Iako mnogi od nas toga nisu ni svesni, skoro da smo stigli do kraja jos jednog meseca.

 

 OVAN

Sedam dana koji su pred nama ce doneti sansu za ljubav. Vazno je da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih ce neko doci do svog cilja. Postoji neko iz vase neposredne blizine ko vas iskreno voli.Mislite o tome.

 

 BIK

Konacno je sreca na vasoj strani. Bitno je da imate na umu da vas neko voli iznad svega. Samo uzivajte u onome sto sledi i pustite da vas vodi vase srce. Ljubav itekako moze da pobedi u danima pred nama.

 

 BLIZANCI

Nije vazno ko sta kaze, vec sta je ono sto vama zapravo treba. Sledi vam prilika da dodjete do svog cilja. Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama, i jasno je da je spreman da se bori za vas i za vase srce. Ostalo je na vama.

 

 RAK

Konacno, bice ovo dani za emocije. Dakle, ceka vas lepa sedmica kada je o ljubavi rec. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Zivot je jedan.

 

 LAV

Konacno cete i vi moci da kazete da vas neko voli. Samo pustite da vas vodi srce, jer ono ume i zna da prepozna sta je za vas najbolje. Neka vam uvek bude na umu da cete moci da promenite neke stvari ali i da dodjete do svog cilja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na svaki nacin dokaze i pokaze snagu svojih emocija. Bitno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Nemojte davati laznu nadu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2