Nedeljni horoskop od 18. do 25.septembra:Sedam dana koji mogu da promene bas sve!

Nedeljni horoskop od 18. do 25.septembra:Sedam dana koji mogu da promene bas sve!

15. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Imajte na umu da je sve moguce i da vam sledi sansa da ostvarite svoje zelje u danima pred nama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Vazno je da kazemo da ce doci do toga da u narednih sedam dana ostvarite svoju veliku zelju. Postoji neko ko vas voli iznad svega. Slusajte svoje srce, neko je spreman da vas voli.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se zelje ostvare. Posvetite se sebi i ucinite onako kako vam nalaze glas vaseg srca. Bice ovo sjajan period za vas i ljubav itekako moze da pobedi. Nemojte odustajati.

 

 JARAC

Ono sto je bitno da naglasimo jeste da je doslo vreme da dobijete sve do cega vam je stalo. Ali, ljubav moze da pobedi. Ovo ce biti dani kada ce uslediti velike promene i kada cete mozda ostvariti svoju veliku zelju.

 

 VODOLIJA

Nije vazno ko sta kaze vec sta je ono sto vi zapravo zelite. Sledi vam prilika da ljubav opstane.

Ovo ce biti dani za pomirenja ako ste u svadji sa voljenom osobom.

 

 RIBE

Ono sto je bitno da znate jeste da vas neko voli. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska. Ostalo je sve na vama, nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sve moze da dodje na svoje. Sledi sedam dana za velike stvari.

Stranice: 1 2