Zadnja sedmica septebra donosi nekome velike promene , a nekome samo rezignaciju.

Zadnja sedmica septebra donosi nekome velike promene , a nekome samo rezignaciju.

18. Septembra 2023 0 By Luca

Evo općih smjernica za svaki znak zodijaka u zadnjoj sedmici septembra:

Ovan (21. mart – 19. april):

U zadnjoj sedmici septembra, Ovnovi mogu očekivati povećanu energiju i motivaciju. Bit će vam lakše donositi odluke i pokretati nove projekte. Bilo bi dobro da pažljivo organizujete svoje aktivnosti kako biste iskoristili ovu pozitivnu energiju.Sve je na visokom nivou, i sve vam ide od ruke.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Bik (20. april – 20. maj):

 

Za Bikove, zadnja sedmica septembra može donijeti fokus na finansije i stabilnost. Možda ćete pronaći nove načine za poboljšanje svog materijalnog stanja. Ovo je dobar period za planiranje i donošenje dugoročnih finansijskih strategija.Ali pripazite malo na ishranu.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Blizanci mogu očekivati povećanu komunikaciju i interakciju s drugima u zadnjoj sedmici septembra. Ovo može biti dobar period za povezivanje s prijateljima, kolegama ili članovima porodice. Budite otvoreni za nove ideje i promene u svom društvenom krugu.A mozda i za nekakv flert.

Rak (21. jun – 22. jul):

Zadnja sedmica septembra može biti fokusirana na porodicu i emocionalnu podršku za Rakove. Možda ćete se osjećati blisko povezanim s članovima porodice i biti spremni pružiti podršku i ljubav. Ovo je također dobar period za rad na unutrašnjem rastu i samospoznaji.

 

Lav (23. jul – 22. avgust):

Lavovi mogu očekivati veće samopouzdanje i kreativnost u zadnjoj sedmici septembra. Ovo je povoljan period za izražavanje svog unikatnog stila i prezentaciju svojih talenata. Možda ćete biti u centru pažnje i dobijati priznanje za svoje napore.Vi ste u proslosti imali naporan period , dolazi vam konacno priznanje za vas trud i rad.

 

Djevica (23. avgust – 22. septembar):

 

Zadnja sedmica septembra mogla bi biti fokusirana na lični razvoj i svestranost za Device. Možda ćete biti inspirirani da radite na svojim ciljevima i poboljšate svoje vještine. Ovo je dobar period za strategijsko planiranje i postavljanje realističnih ciljeva.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

 

Radite na komunikaciji s partnerom kako biste izbegli nesporazume.Vi ste zanemarili vaseg partnera i izbegavate svaku komunikaciju koja je i te kako potrebna. Proradite malo vise na tome trud ce da se isplati na kraju.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2