Karma i njena dela:Ovi znaci ce morati da se suoce sa sudbinom!

Karma i njena dela:Ovi znaci ce morati da se suoce sa sudbinom!

19. Septembra 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da se sve na svetu vraca i placa. Ovi znaci ce morati da se suoce sa sudbinom ali i sa nekim svojim delima. I njihovim posledicama.

 

 BIK

Karma je cudo. Vi ste znak koji je bio jako sebican u periodu koji je iza nas. Daleko od toga da vi ne znate da cuvate ono sto imate i da ste los covek. Samo je naisao takav period da ste sebe i svoje zelje stavili na prvo mesto i da ste pomalo preterali u tome.

Svesno ili ne, doslo je do toga da ste  povredili nekoga ko vas je voleo i ko je bio spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ta osoba je mnogo povredjena od strane vas i jako razocarana jer je mislila da je vama stalo koliko i njoj.

No, sada karma dolazi na isplatu. Sada ce prosto doci do toga da ce ta osoba  upoznati nekoga ko ce  njenom zivotu dati jedan novi  smisao. Vrlo je moguce i da ce doziveti ljubav na prvi pogled. A vi cete tek onda kada shvatite da je ta osoba srecna zazaliti. Tek cete tada shvatiti da ste imali sve i vam je sve bilo malo.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ne postoji mogucnost da bilo sta promenite. Morate znati da su sada pred vama dani tokom kojih cete znati sta je ono sto zelite i kada cete imati silnu zelju da vratite vreme.

Tek onda kada shvatite da je osoba sa kojom ste  bili ona prava, da vas niko nije tako voleo, da vas niko nece tako voleti… Tek tada ce vam biti zao. Ali, ne mozete nista da uradite kako bi ste to promenili. Prosto vam jedino ostaje da budete jaki i da naucite lekciju. Da prosto, kada se pojavi ponovo neko ko ce vas voleti, tu osobu cuvate.

Mozda ste toj osobi slomili srce, ali cete shvatiti da ste vise slomili svoje. Jer ona ce pronaci nekoga ko ce je voleti onako kako vi niste zeleli, a mogli ste…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2