Prastas iako kazes da neces nikad vise,jer volis vise nego si ikada volela…

Prastas iako kazes da neces nikad vise,jer volis vise nego si ikada volela…

20. Septembra 2023 0 By Dejana

 Znam kako ti je, jer sam i ja jednom bila u tvojoj kozi. I ne, nije bilo nimalo lako, i nije proslo… Bar ne do kraja, mislim da nikada i nece…

 

Za tebe, zeno, koja volis najvise na svetu. Tebi koja volis najjace sto mozes i ljubav je ono sto te vodi na svetu. Dala si svoju dusu, svoje srce, dala si sve sto si imala za nekoga ko nikada nije umeo, ni znao, ni zeleo da vrati istom merom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovo je za tebe koja si patila do neba i koja pati i dalje i ma sta da uradis ta bol ne prolazi. Taman pomislis da je proslo, taman pomislis da ce sve doci na svoje i da ces ti opet biti ona stara…  Sretnes ga  negde i volis ga jos vise nego ikada i shvatis da je on prosto covek na kojeg si ti slaba.

Ovo je tekst za tebe,  jer volis nekoga ko ti je srce slomio ko zna koliko puta! Unistila si svoj zivot, slomila si samoj sebi srce svaki put kada si mu davala jos jednu i jos jednu sansu…A tome nije bilo kraja.

Vreme je da stanes. Da pogledas u buducnost i da shvatis da ti nikad neces biti srecna sve dok te vuku ti tragovi tvoje proslosti. Znam kako je kada volis nekoga ko je bio i ostao samo los covek, ko je bio i ostao samo lazov i nista vise…

Znam da si osoba koja misli da je nikada nece proci i da nikada neces moci da izadjes iz tog zacaranog kruga. To je ljubav koja boli ali ujedno i ljubav koja te je u nekim trenucima tvog zivota usrecila najvise na svetu. I bas zato sto si mislila da je pravo, i bas zato sto si se tad najvise smejala… Zato i jesi sada ono sto jesi! Sada patis, sada se lomis, sada se kidas… I mislis da je to to, i da je to tuga koja nikada nece imati svoj kraj ali nisi u pravu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2