Bik-mesecni horoskop za oktobar:Bice ovo mesec iz vasih snova!

Bik-mesecni horoskop za oktobar:Bice ovo mesec iz vasih snova!

21. Septembra 2023 0 By Dejana

Vrlo je moguce da ce bikovi tokom oktobra doziveti promene koje nisu ocekivali.Evo o cemu je zapravo rec i kome sledi zanimljiv period…

 

 POSAO:

Vas posao nece bas cvetati kada je mesec koji je pred nama u pitanju. Ono sto moramo da kazemo jeste da cete imati niz problema. Da je jako vazno da imate na umu da su sada pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da vam nije prijatelj svako ko kaze da to jeste. Ono sto je bitno da naglasimo jeste da iznenadjenja tek slede. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio ono o cemu masta i da je vazno da ovaj period koji nece biti lak ali da je to priprema za ono lepo sto sledi u vasem zivotu.

Jako je vazno da kazemo da je bitno da pazite kome se poveravate i kome pricate o svojim planovima. Ovo ce biti zapravo period tokom kojeg cete nauciti vaznu lekciju i shvatiti da je bitno biti snalazljiv i slusati glas svog razuma, a ne srca u nekim situacijama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se okrene kolo srece. Dakle oktobar ce biti mesec tokom kojeg cete doci do svog cilja.

Vrlo je vazno da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih iznenadjenja mogu da uslede i nema nimalo sumnje da ce ona doneti samo lepe stvari i jos lepse promene. Samo je vazno da imate umu da ne smete nikome obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Ako ste sada spremni za novu ljubav, onda je oktobar savrsen mesec da vam se dese neka iznenadjenja i da se vi uverite u to da postoji i za vas srodna dusa. Mislite o tome.

Ono sto je dalje jako vazno da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav i da je ovog puta sve na vama. Nas iskreni savet je da pustite da sve ide svojim tokom…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2