CIGANSKI VIKEND HOROSKOP: Lava čekaju lepi tenuci, dok će Vaga i OVAJ znak biti zabrinuti!

CIGANSKI VIKEND HOROSKOP: Lava čekaju lepi tenuci, dok će Vaga i OVAJ znak biti zabrinuti!

21. Septembra 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vikend će vam biti jako naporan. Prvo vas očekuju nesuglasice sa osobom kojoj mnogo verujete, pa će onda posle toga vaš partner učiniti nešto što ne bi trebao da čini i on će vam sa tim postupkom naneti veliku tugu.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, ako planirate da donesete neke odluke, onda to trebate učiniti tokom vikenda. Vi to trebate učiniti zbog toga što će vam zvezde biti naklonjene i zato vam svaka odluka koju donesete može doneti mnogo toga dobrog.

STRELAC

Dragi strelci, vama će vikend biti jako turbulentan. Naime, ciganski vikend horoskop otkriva da vas prvo očekuju problemi koji će biti vezani za posao i zato ćete biti nervozni, ali vas zato posle toga čeka nešto lepo u ljubavi i to će vam popraviti raspoloženje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vi ćete tokom vikenda upoznati jednu zanimljivu osobu i to preko jednog vašeg prijatelja, a ta osoba će ostaviti jako lep utisak na vas. Vama će se ta osoba jako mnogo dopasti i vi ćete tu osobu poželeti kraj sebe u vezi.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama dolaze dešavanja koja će vam biti od jako velikog značaja. A ona vam dolaze tokom vikenda i to na mnogim planovima vašeg života. Vama prosto vikend donosi dešavanja sa kojima ćete vi i više nego moći da budete zadovoljni.

RIBE

Drage ribe, vama će vikend doneti mnogo toga lepog. On će vam doneti dešavanja koja će vas usrećiti, a vama će najviše značiti jedan novčani dobitak o kojem vi sada zaista ne možete ni razmišljati. Vi ćete konačno dočekati lep vikend.

Stranice: 1 2