Raskid i tuga:Slede desavanja koja niko nije ocekivao,nekome ce srce biti slomljeno!

Raskid i tuga:Slede desavanja koja niko nije ocekivao,nekome ce srce biti slomljeno!

21. Septembra 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da je doslo vreme da se ovi znaci pomire sa sudbinom…

 

 OVAN

Raskid je u najavi. Zao nam je sto to moramo da kazemo ali cini se da ste svoju ljubav dali nekome ko ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Ma koliko da vi to zeleli, ne mozete nista da uradite kako bi ste to sprecili. Osoba do koje vam je stalo nije iskrena prema vama. Mozda vam deluje da jeste ali je prava istina da je postala neko ko prema vama ne gaji emocije. Vi ste joj sada samo navika i nije da vi to zelite vec je prosto sada sve jace od vas.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za iznenadjenja i da nema sumnje da cete vi moci da izadjete kao pobednik iz svega toga. Ucinite onako kako vam kaze  vase srce ali imajte na umu da je nekada vazno samo slusati glas svog razuma.

Idite ka svom cilju korak po korak i imajte na umu da sve dolazi na svoje kada prodje ovaj period koji nece ni u kom slucaju biti lak.

Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da vi morate naci u svom srcu snagu da krenete dalje i da odete od onih koji ne znaju da cene ono sto sa vama imaju. Dakle, poslusajte svoje srce tek onda kada osoba koja vam je vazna dokaze da zna da ceni ono sto sa vama ima.

Bitno je da imate na umu da su sada pred vama dani za ljubav ali da ce prava osoba uci u vas zivot tek onda kada vi zaboravite onu koja je pogresna. Imajte to na umu. Raskid ce vam uslediti svakako ali moraju otici ljudi koji su pogresni da bi usli u nas zivot oni koji su pravi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2