Dnevni horoskop za 22.septembar:Petak ce biti sjajan dan za nove ljubavi!

Dnevni horoskop za 22.septembar:Petak ce biti sjajan dan za nove ljubavi!

21. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za srecu. Dani za ljubav, da je vrlo moguce da ce sve doci na svoje. Posvetite se sebi, ovaj petak moze da donese ostvarenje jedne velike zelje. Ljubav moze da vam pokuca na vrata.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Napokon ste srecni. Napokon je sve onako kako bi i trebalo biti i vi ste pri tome nasmejani i imate volje za sve. Sjajan petak vas ceka i ljubav o kakvoj ste do sada samo mastali. Imajte na umu da je sve moguce u danu pred nama.

 

 STRELAC

Ovaj petak donosi pravu ljubav. Vi ste znak koji ce biti pozitivno iznenadjen u danu pred nama. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Osmeh vam se vraca na lice u danu koji je pred nama.

 

 JARAC

Moramo reci da je doslo vreme za ljubav. Dakle ceka vas prilika da zelje postanu stvarnost. Imajte na umu da je sve moguce u danu pred nama. Jedan rak je spreman da vam u svemu bude podrska i oslonac.

 

 VODOLIJA

Sve je doslo na svoje. Dani koji su pred nama ce biti u znaku ljubavi. Napokon ste srecni i voljeni i imate nekoga ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Vama ovaj petak donosi ostvarenje velike zelje.

 

 RIBE

Sjajno se osecate. Volite i voljeni ste. Neko iz vase proslosti je iskren u svojim namerama sa vama. Samo nemojte ocekivati da vas ta osoba cini srecnim, pazi i cini sve, a da vi ne radite nista. Ljubav je kompromis.

Stranice: 1 2