Dnevni horoskop za 22.septembar:Petak ce biti sjajan dan za nove ljubavi!

Dnevni horoskop za 22.septembar:Petak ce biti sjajan dan za nove ljubavi!

21. Septembra 2023 0 By Dejana

 Dragi nasi,vreme je da se za nekoga okrene kolo srece. Nekome se sve menja, i mora biti spreman na sve ili nista.

 

 OVAN

Vazno je da kazemo da ce ovaj petak biti prilika da neko dodje do svog cilja. Vi ste neko ko ce morati da donese vazne odluke u danu koji je pred nama. Dakle, bitno je da o svemu dobro razmislite jer promene itekako slede.

 

 BIK

Konacno cete moci da kazete da su zvezde na vasoj strani. Ljubav vam kuca na vrata i cini se da sve konacno dolazi na svoje. Ovaj dan vama donosi ostvarenje jedne velike zelje. Vi ste zasluzili da vam se kolo srece okrene.

 

 BLIZANCI

Morate imati na umu da vas neko voli. Da je neko spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama,bitno je da razmislite o tome sta vam tacno za srecu treba. Ovaj petak moze biti dan za iznenadjenja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Ljubomora vase voljene osobe je veliki problem. Ali,treba da znate da je ta osoba iskrena, da joj jeste iskreno stalo. Samo nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti jer je bitno da znate da ste voljeni. Da se ona samo plasi da vas ne izgubi.

 

LAV

Moramo reci da je vazno da znate da ce vam ovaj petak doneti srecu koju niste ocekivali. Samo se prepustite i uzivajte jer vam sledi dan kada zelje postaju stvarnost. Bitno je da ne dizete ruke od onog sto naumite ni u kom slucaju.

 

 DEVICA

Nemojte mariti za tudja misljenja jer je vas zivot samo vasa stvar. Ovaj petak ce biti prilika da se neke zelje ostvare. Samo se posvetite sebi i uzivajte u nizu lepih desavanja koja slede. Mogu neke zelje i da se ostvare.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2