Dnevni ljubavni horoskop za 22.septembar:Petak donosi jednu veliku dilemu!

Dnevni ljubavni horoskop za 22.septembar:Petak donosi jednu veliku dilemu!

21. September 2023 0 Von Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da ce petak koji je pred nama doneti pravu ljubav, a jednom znaku i pomirenje.

 

OVAN

Petak ce biti dan za promene. Dakle moguce je da ce neko konacno dobiti ono sto zeli i da nekome sledi ostvarenje velike zelje. Bitno je da ne dizete ruke od svojih zelja i planova, zivot je samo jedan, uzivajte u njemu na pravi naci.

 

BIK

Konacno je sreca na korak od vas. Imajte  na umu da ce ovaj petak biti sjajan dan za vas. Da ce doci do toga da se neke zelje ostvare i da dobijete ono o cemu ste mastali. Samo razmisljajte pozitivno, iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da ce ljubomora da vam napravi veliki problem i da gresite sto sumnjate u voljenu osobu. Ona je odana, iskrena, ne krije nista od vas, ma koliko da se vama cinilo suprotno. Umesto da uzivate u sreci koju imate, vi sve kvarite.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Neko ste kome ce ovaj petak biti prilika da se ostvare i zelje. Samo nemojte odustajati od svojih zelja i planova vec idite korak po korak ka njima.Sreca vam je nikada bliza.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Vazno je da znate da je doslo vreme za ljubav. Jedan rak je iskren u svojim namerama koje ima sa vama. Niste svesni toga ali bitno je da ni u kom slucaju ne dizete ruke od onog sto naumite. Neko vas voli vise nego sto mislite.

 

 DEVICA

Ovo je sjajan dan za vas. Sjajan dan za ljubav, za emocije, za niz lepih desavanja koja su sada pred vama. Samo nemojte mariti za tudja misljenja  i znajte da je vas zivot samo vasa stvar. Sve ostalo je na vama, bitno je da znate da promene tek slede.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2