Blizanci,mesecni horoskop za oktobar:Konacno,mesec kada slede nevidjene promene!

Blizanci,mesecni horoskop za oktobar:Konacno,mesec kada slede nevidjene promene!

22. Septembra 2023 0 By Dejana

 AKO STE U VEZI

Bitno je da naglasimo da morate smanjiti svoja ocekivanja. Nisu vam prijatelji svi koji kazu da to jesu. Ne treba od voljene osobe da ocekujete previse posebno ako niste spremni da joj uzvratite istom merom.

Morate znati da mozete dobiti onoliko koliko date.

Ovo nece biti mesec kada je pametno da obecavate mnogo niti da dizete svoju vezu na visi nivo. Nemojte ocekivati mnogo vec dajte sebi priliku da uzivate u onome sto imate jer vam moze biti lepo i u tom slucaju.

Vasa voljena osoba nema tajne pred vama ali je istina da ona zeli da zna na cemu je sa vama. Fokusirajte se i ne ocekujte da se desi cudo. Istina je uvek najbolja moguca opcija.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 ZDRAVLJE

Kada je u pitanju vase zdravlje nema razloga za brigu. Ali je vazno da budete iskreni u svojim namerama i da vodite racuna o sebi.

Mozda morate da smanjite svoja ocekivanja. Bice ovo dani tokom kojih sve dolazi na svoje i kada cete moci da kazete da ste zdravi. No, morate naci nacina da smanjite svoj stres. Ceka vas mnogo toga sto ce svakako imati uticaj na vase zdravlje pa je vazno da povedete racuna o istom. Ali, generalno, vecih problema na ovom polju nece biti.

Stranice: 1 2