Blizanci,mesecni horoskop za oktobar:Konacno,mesec kada slede nevidjene promene!

Blizanci,mesecni horoskop za oktobar:Konacno,mesec kada slede nevidjene promene!

22. Septembra 2023 0 By Dejana

Dragi blizanci,vreme je da saznate sta ce vam ovaj mesec doneti!

 

 POSAO

Nista nece biti tako jednostavno. Dragi nasi, vama ce oktobar biti mesec kada cete imati niz obaveza i ako sada mislite da ce vam poci za rukom da ostvarite svoje snove moramo reci da je to nemoguce.

Vazno je da u svakom trenutku budete ono sto jeste i da slusate svoje srce jer ono ume  i zna da proceni sta je za vs najbolje. Pa cak i kada je posao u pitanju. Vazno je da znate da imate kraj sebe kolege ili osobe koje vam ne zele dobro. Oktobar nece biti mesec tokom kojeg cete doci do svog cilja tako lako ali je vrlo moguce da ce to ipak da usledi. Kada pricamo o novcu moramo da kazemo da je jasno da cete ga imati vise nego sto mislite ali da ce i troskovi biti takvi. Nemojte dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti vec uzivajte u onome sto imate i u onome sto mozete da ostvarite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da iznenadjenja tek mogu da uslede. Vi ste znak koji ce doci do svog cilja i koji ce moci da kaze da je dobio sve ono o cemu je mastao.

Dakle bitno je znati da oktobar moze da bude mesec za ljubav i za neke tajne susrete. Mozda cete se zaljubiti u nekoga za koga vam svi kazu da je za vas pogresan izbor. I mozda i hoce biti,ali ne moze niko da naredi svom srcu koga ce voleti. Mozda ce ta ljubav preskupo da vas kosta,ali moze biti i sjajan izbor na kraju krajeva. Pazite sta radite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2