Nedeljni horoskop od 25.septembra do 2.oktobra:Evo sta donosi zadnja sedmica meseca!

Nedeljni horoskop od 25.septembra do 2.oktobra:Evo sta donosi zadnja sedmica meseca!

22. Septembra 2023 0 By Dejana

VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete ono sto zelite. Emocije su vam sada na prvom mestu. Bice ovo dani tokom kojih sledi period za promene i samo nemojte odustajati od svojih planova i zelja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Jako je vazno da imate na umu da slede dani za ljubav. Samo ostanite ono sto jeste i ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Treba da imate na umu da vas neko voli vise nego sto mozete da zamislite. Bice ovo trenuci za pravu ljubav.

 

STRELAC

Nemojte mariti za tudja misljenja. Tudja misljenja su nevazna onda kada volimo i kada smo voljeni. Neko svim silama pokusava da vam prica kako cete ziveti. Nemojte to dozvoliti. Neka vas zivot bude samo vasa stvar.

 

JARAC

Ljubomora koju voljena osoba oseca vam je veliki problem. Vi ne znate zasto se ona tako ponasa. Umesto da cuvate ono sto imate, vi pravite jos veci problem time sto je krivite zbog te ljubomore. Vasa prica bas i ne ide u lepom smeru…

 

VODOLIJA

Jako je vazno da znate sta je ono sto zelite. Ceka vas sedmica iz snova. Jedan rak je spreman da vam u svemu bude oslonac. Bice ovo trenuci za pravu ljubav i cini se da sve dolazi na svoje. Nemojte mariti za tudja misljenja.

 

RIBE

Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Samo nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Sreca vam kuca na vrata i znajte da ce sve doci na svoje u danima koji su pred nama. Nemojte mariti sta ko kaze. Sreca je na korak od vas.

 

Stranice: 1 2