Nedeljni horoskop od 25.septembra do 2.oktobra:Evo sta donosi zadnja sedmica meseca!

Nedeljni horoskop od 25.septembra do 2.oktobra:Evo sta donosi zadnja sedmica meseca!

22. Septembra 2023 0 By Dejana

  Naredna sedmica ce mnogo promeniti zivot nekih znakova. Vreme je da saznaju i kako.

 

OVAN

Zadnja sedmica meseca ce vama doneti pravu srecu.To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste znak koji je zeljan ljubavi i nema nimalo sumnje da slede dani za emocije. Bice ovo sjajni dani za srecu i za ostvarenje velikih zelja. Zasluzili ste to.

 

BIK

Konacno su pred vama dani za emocije i za ljubav. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se kolo srece okrene  i da su pred vama dani za velika iznenadjenja i za promene. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Bitno je da znate sta je ono sto zelite. Vama zadnja sedmica donosi promene i iznenadjenja.  Samo nemojte odustajati od svojih zelja i planova. Postoji neko ko vas voli iznad svega i nema nimalo sumnje da iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

RAK

Konacno su pred vama dani za emocije i dani za ljubav. Ostanite ono sto jeste i slusajte glas svog srca. Bice ovo dani kada cete doneti neke odluke i znati sta je ono sto vam zapravo treba za srecu. Nemojte ocekivati mnogo ni u kom slucaju.

 

LAV

Ono sto je vazno da znate jeste da ce zadnja sedmica ovog meseca biti prilika da vam se zelje ostvare. Samo ostanite ono sto jeste i nemojte odustajati od svojih zelja i planova. Fokusirajte se na sebe i na ono sto vase srce zeli.

 

DEVICA

Konacno sreca u najavi. Ljubav vam koncno kuca na vrata. Sledi vam prilika za promene i nemojte odustajati od onog sto naumite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Budite iskreni u svojim zeljama i nemojte dozvoliti da neko utice na vas i na ono do cega vam je stalo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2