ASTRO ZA PONEDELJAK I UTORAK vam donosi vazne vesti!

ASTRO ZA PONEDELJAK I UTORAK vam donosi vazne vesti!

24. September 2023 0 Von Lela

Vaga

Drage vage, astro za ponedeljak i utorak vam porucuju da su pred vama dani srece. Naredna dva dana ce vas obradovati desavanjima koja slede. vama ce sreca biti zaista naklonjena i to cete itekako shvatiti. Uzivajte u ovim danima.

Skorpija

Drage skorpije, naredna dva dana ce biti zaista naporna za vas. Vi cete imati dosta nesuglasica sa vasim partnerom i to ce vas veoma nervirati. Ne ulazite u dublje konflikte vec saznajte sta je podloga tog problema.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dva dana u kojima cete zeleti da ostvarite svoje namere da pomognete jednoj osobi da resi svoj problem. Ova osoba vam je veoma draga i vi cete zeleti da joj pomognete jer znate da nije zasluzila da pati.

Jarac

Dragi jarcevi, astro za ponedeljak i utorak vam donosi nesto potpuno neocekivano. U vas zivot ce se vratiti osoba iz proslosti koja je bila vasa velika ljubav. Vas su odvojili drugi i vreme je da to propravite i en pustite da vam se mesaju druge osobe u odluke.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vodolija

Drage vodolije, vi se osecate isrpljeno i bezvoljno. Morate povesti racuna o ishrani i nacinu zivota jer to utice na vas i vise nego sto mislite.

Ribe

Drage ribe, pred vama su dva dana koja ce vam doneti ljubav u zivot. Jedna osoba koja vam se vec neko vreme svidja docice i priznace vam svoje emocije. Vi cete biti presrecni zbog toga.

Seiten: 1 2