Lav, mesecni horoskop za oktobar:Bice ovo mesec kada slede neocekivana desavanja!

Lav, mesecni horoskop za oktobar:Bice ovo mesec kada slede neocekivana desavanja!

24. Septembra 2023 0 By Dejana

 AKO STE SLOBODNI

Oktobar ce biti mesec kada ce neke vase zelje da se ostvare. Mozda sada imate osecaj da nista ne ide onako kako treba ali znajte da ce oktobar doneti ostvarenje zelje i susret iz snova. Mozda se vi necete zaljubiti na prvi pogled ali treba da znate da je izvesno da cete iskreno uzivati. Da ce oktobar doneti susrete iz snova i ljubav kakvu ste do sada prizeljkivali. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite, pustite da srce samo odluci sta je ono sto vam za srecu treba.

Bitno je da idete korak po korak ka svom cilju i da znate da vas neko voli iznad svega sto je jako vazno. Imate vi u svojoj blizini  nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav na delu dokaze.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 ZDRAVLJE

Oktobar ce biti mesec kada slede velika desavasnja koja ce automatski uticati na vase zdravlje. Zato je vazno da se posvetite sebi. Bice ovo mesec tokom kojeg cete jako mnogo raditi i zato je vazno da cuvate svoje zdravlje. Jako je vazno da pazite na to sta jedete, ali i da nadjete vremena za svoje potrebe. Morate dovoljno spavati i odmarati se. Mislite o tome.

Stranice: 1 2