Lav, mesecni horoskop za oktobar:Bice ovo mesec kada slede neocekivana desavanja!

Lav, mesecni horoskop za oktobar:Bice ovo mesec kada slede neocekivana desavanja!

24. Septembra 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da ce lavovi biti iznenadjeni u mesecu koji je pred nama.

 

 POSAO:

Oktobar ce biti mesec tokom kojeg cete doci do svog cilja. Samo ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vasa zelja za uspehom. Cinjenica je da cete tokom ovog meseca imati niz obaveza i mnogo raditi ali samo dajte sebi vremena za sve.

Moramo da kazemo da je jasno da cete tokom ovog meseca jako mnogo raditi ali da je vazno da ne dizete ruke od onog sto zelite ma koliko da vam se cinilo da ne mozete doci do svog cilja.

Istina je da cete u ovom periodu biti jako uspesni i da je pred vama period tokom kojeg sledi niz promena koje vi sada ne ocekujete ali koje ce svakako uslediti. Novac ce vam biti na prvom mestu ali je izvesno da ce to biti  period za velike promene i odusevljenje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

AKO STE U VEZI

Moramo da kazemo da je jasno da ce oktobar biti mesec kada ce ljubav da pobedi. Dakle vi sada kraj sebe imate osobu koja vas iskreno voli i koja je spremna da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama ovog puta. Bitno je da ne obecavate previse i da ne dizete ruke od onog sto naumite i sto zelite.

Konacno su pred vama sada dani za velika iznenadjenja i jasno je da cete imate vise nego sto mozete da zamislite. Ostalo je sve samo na vama.

Mozda ce neki od vas biti cak i zaproseni u danima koji su pred nama pa je vazno da o tome razmislite na vreme o tome sta je ono sto zelite. Sve ostalo tek moze da se promeni kada ste vi u pitanju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2