Dnevni ljubavni horoskop za 26.septembar:Utorak iz snova za dva znaka zodijaka!

Dnevni ljubavni horoskop za 26.septembar:Utorak iz snova za dva znaka zodijaka!

25. September 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Konacno ce ovaj utorak vama da donese lepe vesti. Nemojte mastati previse vec  uzivajte u onome sto sledi. Bitno je da znate da ce sve doci na svoje u danima pred nama. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

 SKORPIJA

Odlicno se osecate. Bice ovo trenuci za emocije i za ljubav. Jedan rak je spreman da vam u svemu bude podrska i oslonac. Nemojte obecavati mnogo, pustite da vas vodi vase srce koje tacno zna sta je za vas najbolje.

 

 STRELAC

Mislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama. Jedna vodolija iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Da li ce do toga i doci, to je samo na vama. No, bitno je da razmislite o svemu, i da znate da ste nekome iskreno vazni.

 

 JARAC

Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte  u onome sto imate. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude oslonac, podrska, rame za plakanje. Razmislite o tome. Sledi vam sjajna prilika za srecu i itekako sve moze da dodje na svoje.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da je odan i iskren i da nema sumnje da vas voli vise nego sto mislite. Bice ovo zanimljiv period i cini se da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Nemojte odustajati od svojih zamisli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Vrlo je vazno da ne dizete ruke od onog sto naumite. Jedna vodolija je iskrena prema vama. Vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Sve moze doci na svoje brze nego sto mislite. Razmislite o tome i fokusirajte se na sebe.

Seiten: 1 2