Horoskop za UTORAK I SREDU! Nekome slede pravi dani iz snova!

Horoskop za UTORAK I SREDU! Nekome slede pravi dani iz snova!

25. September 2023 0 Von Lela

Vaga

Drage vage, horoskop za utorak i sredu vam porucuje da ostanete svoji i ne pravite postupke koji vam ne prilice. Jedna osoba ocekuje vasu reakciju na provokaciju i na vama je da ostanete dostojanstveni kao i do sada i da ne odstupate od svojih stavova.

Skorpija

Drage skorpije, pred vama su dani koji ce vas dovesti od nezadovoljstva koje trenutno osecate do srece. Poslovna situacija ce se itekako popraviti i vi cete biti prezadovoljni zbivanjima koja vas ocekuju. Ne dovodite svoj rad u pitanje.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dani koji ce vas dovesti do jednog saznanja koje ce vas totalno zbuniti. Vi cete saznati da jedna osoba gaji emocije prema vama. Tu osobu ste uvek smatrali za prijatelja i necete biti sigurni kako da odreagujete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, pred vama su zaista lepi dani. Vas ocekuje nesto sto ce vas veoma usreciti. Ocekuje vas novcani dobitak kome se niste nadali i koji ce itekako vas motivisati. Vi ste osoba koja je itekako odlucna i vredna zato cete biti i nagradjeni.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama su dani koji ce vas uznemiriti. Horoskop za utorak i sredu ce vam otkriti izdaju jedne osobe koju ste smatrali prijateljem. Saznacete da ta osoba nije iskrena prema vama i to ce vas veoma povrediti.

Ribe

Drage ribe, vi ste osoba koja nikako ne zasluzuje da vas bliska osoba laze kao sto to cini. Budite odlucni i postavite tu osobu na mesto. Recite joj u lice sve sto znate da radi.

Seiten: 1 2