Vreme je da nastave tamo gde su stali:Ovim znacima sledi pomirenje!

Vreme je da nastave tamo gde su stali:Ovim znacima sledi pomirenje!

27. September 2023 0 Von Dejana

 

JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stala.Sve ostalo je na vama ali je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Morate da znate da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da se bori za vas. Da je ta osoba konacno shvatila da ste vi njena srodna dusa i da je sada pravo vreme da se desi vase pomirenje.

Moramo naglasiti da je doslo vreme da mislite na sebe i da zaboravite sta je ko rekao vec da ucite na svojim greskama i uzivate u onome sto sledi.

Nekada nije vazan ni ponos ni ego, ni inat, vazno je ono sto kaze vase srce. Sve ce ostati  bas onako kako vi zelite jer samo vi imate prava da birate sta je ono sto vam zapravo za srecu treba. Ostanite fokusirani na ono sto zelite jer nema sumnje da je doslo vreme da mislite na sebe.

Ljubav je emocija koja je uvek najbolja moguca opcija. Nemojte obecavati mnogo niti mnogo ocekivati. Bice ovo trenuci tokom kojih sledi prilika da se zelje ostvare. Uzivajte u svemu sto sledi, i znajte da ponos nije vazan kada je u pitanju ljubav koja je prava.

Misljenje drugih ljudi nije vazno kada znate da ste svoje srce dali nekome ko je spreman da vam uzvrati istom merom. Niste ni svesni srece koja vas sada ceka. Treba da znate da je bas sve moguce kada ste vi u pitanju…

Seiten: 1 2