Dnevni ljubavni horoskop za 30.septembar:Subota ce biti dan za velike pobede!

Dnevni ljubavni horoskop za 30.septembar:Subota ce biti dan za velike pobede!

29. Septembra 2023 0 By Dejana

 Ljubav je u najavi kada je ova sreda u pitanju!

 

 OVAN

Subota moze da donese ostvarenje jedne velike zelje. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostanite ono sto jeste i uzivajte u onome sto vec imate.

 

BIK

Konacno je doslo vreme da se dese lepe stvari. Ostanite ono sto jeste i cinite onako kako vam nalaze vase srce. Nemojte mariti za tudja misljenja jer tudja misljenja nisu vazna. Bitno je da znate sta zelite.

 

 BLIZANCI

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Emocija ce vam biti naglasena u danima koji su pred nama. Fokusirajte se na sebe i na ono do cega vam je stalo. Srece vam nece faliti.

 

 RAK

Konacno je doslo vreme da i vi uzivate. Bice ovo dani tokom kojih vam osmeha nece faliti. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska i oslonac. Uzivajte u onome sto imate i znajte da promene tek slede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto je vazno da kazemo kada je u pitanju ovaj dan jeste da je doslo vreme da se neke zelje ostvare. Subota ce biti idealna za ljubav i moguce je da cete doziveti da vam neko na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Prestanite ocekivati cudo.

 

 DEVICA

Odlicno se osecate. Jedan rak je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare i sve ostalo je na vama. Nemojte odustajati od onog sto naumite jer tek slede trenuci tokom kojih se zelje ostvaruju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2