Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9.oktobra:Nema kraja iznenadjenjima!

Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9.oktobra:Nema kraja iznenadjenjima!

29. September 2023 0 Von Dejana

VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Da ste vi neko ko ce tek moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Nemojte misliti da je vama sudjeno da patite. Ova sedmica oktobra donosi lepa desavanja.

 

SKORPIJA

Nemojte ocekivati mnogo vec prosto uzivajte u onome sto vec imate. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude oslonac. Nemojte se plasiti, bice ovo zanimljivi dani koje ne ocekujete u ovom trenutku.

 

STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. Sledi vam prilika da se neke zelje ostvare. Bitno je da imate na umu da je i nemoguce moguce u danu koji je pred nama. Bice ovo vrlo zanimljiv period i sreca o kakvoj ste mastali do sada.

 

JARAC

Bice ovo sjajni dani za vas. Dani za ljubav i za lepa desavanja. Ono sto je vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije i da cete tek moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Ovo ce biti trenuci za srecu. Dani tokom kojih vam sledi prilika da se zelje ostvare. Konacno su pred vama dani za emocije i neko ste kome sledi nova sansa za ljubav. Posvetite se sebi i svojim zeljama.

 

RIBE

Moramo da kazemo da je doslo vreme da o svemu razmislite. Da shvatite da vam nije prijatelj svako ko kaze da to jeste. Prva sedmica oktobra moze da donese suze i razocarenje. Necete znati ni sta vas je snaslo,a suze ce biti na vasem licu…

Seiten: 1 2