Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9.oktobra:Nema kraja iznenadjenjima!

Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9.oktobra:Nema kraja iznenadjenjima!

29. September 2023 0 Von Dejana

 Moramo da kazemo da je doslo vreme da se okrene necije kolo srece.

 

OVAN

U prvoj sedmici oktobra vi cete biti znak koji ce imati najvise srece. To znaci da nema nimalo sumnje da ce sreca biti na vasoj strani i to brze nego sto mozete da zamislite. Moramo reci da je doslo vreme da slusate svoje srce i da nije vazno tudje misljenje.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Neko ste ko je prosao mnogo toga ali osmeha vam ni u kom slucaju nece faliti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BLIZANCI

Ljubav vam kuca na vrata. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite vec uzivajte u svemu sto sledi. Sreca ce vam biti na prvom mestu u danima pred nama.

 

RAK

Ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme za ljubav. Neko ste ko je iskren i ko ume i zna da izabere sta je ono sto mu treba za srecu. Razmislite o svemu, emocije vam ni u kom slucaju nece faliti. Nemojte zaboraviti da je zivot samo jedan.

 

LAV

Vazno je da idete u korak sa svojim zeljama. Jedan lav je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Istina je da je kombinacija sa dva lava malo nezgodna ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da marite za tudja misljenja.

 

DEVICA

Konacno je doslo vreme za ljubav. Neko iz vase proslosti vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Nemojte odustajati od svojih planova vec idite u korak sa njima. Ljubav je ono sto ce vam biti na prvom mestu i sreca je konacno tu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2