ASTRO ZA PETAK I SUBOTU nosi vazne vesti, a za jedan znak i vazno upozorenje!

ASTRO ZA PETAK I SUBOTU nosi vazne vesti, a za jedan znak i vazno upozorenje!

4. Oktobra 2023 0 By Lela

Vaga

Drage vage, astro za petak i subotu vam porucuje da ne odugovlacite u donosenju vaznih odluka za vas. Vi morate odluciti sta je najbolje pre svega za vas i time se i voditi. Slusajte svoje osecaje i postupajte onako kako vi mislite da treba.

Skorpija

Drage skorpije, vreme je da svom partneru stavite do znanja da nije uredu da vas sputava kada su odluke koje donosite u pitanju. Vas partner trea da vam bude podrska a ne neko ko ce vam terati kontru. Moracete da povedete ozbiljan razgovor o tome.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama su dani u kojima cete biti svesni da jedna osoba vam ne zeli dobro kao sto to vi mislite. To cete konanco shvatiti i zbog toga odreagujte na vreme. Takva osoba ne zasluzuje mesto u vasem zivotu i stavite joj to do znanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, astro za petak i subotu za vas ima jedno prijatno iznenadjenje. Konacno ce se ostvariti jedan vas poslovni san. To je cilj koji ste sebi zacrtali i upravo ova dva dana ce vam doneti uspeh o kom sanjate. Bicete zaista presrecni zbog toga.

Vodolija

Drage vodolije, pred vama su dani u kojima cete zeleti da se osamite i razmislite o svojim postupcima nadalje. Pred vama su dani koji ce vam doneti pre svega mir, a upravo oto vam je i najpotrebnije da bi mogli normalno da funkcionisete.

Ribe

Drage ribe, naredna dva dana vam donose nesto sto nikako ne ocekujete. Pred vama su dani u kojima ce osoba iz proslosti se vratiti u vas zivot. Ovo ce vas veoma zbuniti jer ni vi niste ravnodusni prema toj osobi.

Stranice: 1 2