Neodoljivi znaci zodijaka:Ovi znaci imaju lepotu i snagu, i svi ih vole ili im se dive!

Neodoljivi znaci zodijaka:Ovi znaci imaju lepotu i snagu, i svi ih vole ili im se dive!

4. Oktober 2023 0 Von Dejana

Svaki zodijak je poseban sam po sebi, ali moramo da naglasimo da su ovi znaci iskreni, odani, verni, i prosto nezamenjivi!

 

 LAV

Dragi lavovi, niko nije kao vi! Neodoljivi ste i vi to znate. Vi ste poznati po svojoj samouverenosti i harizmi koju nema niko na svetu. Kada udjete u prostoriju, svi odmah primete vasu prisutnost. Vasa lepota dolazi iz vase duse, iz vaseg srca, iz vase iskrene dobrote.

Vi ste prirodni lideri, i ljudi oko vas ili vas vole,ili vam zavide. Lavovi su borci koji.Vas osmeh je nesto sto prosto privlaci na svakom koraku pa nije ni cudo sto bi mnogi zeleli da su kao vi. Suprotan pol uvek cezne za vama, i vi ste toga svesni.

Vi dobro znate sta zelite i kako da to dobijete ali je vazno da kazemo da nikada ne dizete ruke od onog sto zelite. No, ne gradite svoju srecu na tudjim suzama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Skorpije su tajanstvene, posebne i one imaju neku magiju koja je neodoljiva. Vasa snaga i lepota vas cine neodoljivim i posebnim, vi ste toliko zanimljivi da niko ne moze da vas zameni… Vi ste prijatelji koji nikada nece ostaviti na cedilu one koje volite. Na vas uvek mogu da se oslone oni do kojih vam je zapravo stalo. Znate i sami koliko ste neodoljivi.

Vasa odlucnost i hrabrost privlace na svakom koraku, i svi zele biti u  vasoj blizini. Mnogi vas vole, ali je mnogo i onih koji su ljubomorni na vas. Zato sto prosto zele da budu na vasem mestu. Osim toga, vi ste cesto vrlo privlacni suprotnom polu pa nije nikakvo cudo sto mnogi zele da vas imaju za partnera.

Ono sto je kod vas najlepse je vasa dobra dusa i vasa zelja da usrecite one do kojih vam je zapravo stalo.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2