Proslost im kuca na vrata tokom oktobra, ovih pet znakova zive u proslosti.

Proslost im kuca na vrata tokom oktobra, ovih pet znakova zive u proslosti.

4. Oktobra 2023 0 By Luca

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar): Za Strelčeve, prošlost tokom oktobra može se manifestovati kroz neočekivane ponovne susrete s ljudima iz prošlosti. Možda ćete sresti stare prijatelje, poznanike, ili čak bivše partnere. Ovi susreti će vas podsetiti na prošla vremena i možda će vas naterati da se setite starih uspomena i iskustava. Nostalgija može biti jaka, i ovaj period može biti ispunjen emocijama. Ovo je odlična prilika da obnovite veze i razmislite o tome kako su prošli odnosi oblikovali vašu ličnost i rast.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar): Škorpije mogu doživeti dublje introspekcije tokom oktobra. Prošlost može izroniti u obliku sećanja na emocionalno intenzivne trenutke ili traume. Ovo može biti izazovno vreme jer ćete možda morati da se suočite s emotivnim teretom iz prošlih iskustava. Međutim, to je takođe prilika za procesuiranje ovih emocija i oslobođenje starih rana. Razmislite o tome kako se prošli odnosi odražavaju na vaše trenutne emocionalne potrebe i ponašanje u odnosima.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Vaga (23. septembar – 22. oktobar): Za Vage, prošlost može se pojaviti kroz ponovne kontakte s ljudima iz vaše prošlosti, posebno s prijateljima ili bivšim partnerima. Ovo može izazvati pitanja o prošlim odnosima i doneti konflikte ili nesporazume. Važno je postaviti zdrave granice i jasno komunicirati sa osobama iz prošlosti kako biste očuvali ravnotežu u vašem trenutnom životu. Ovo je takođe prilika za razmišljanje o tome kako su prošli odnosi oblikovali vaše vrednosti i stavove prema ljubavi i prijateljstvu.

Blizanci (21. maj – 20. jun): Blizanci bi tokom oktobra mogli razmišljati o svojim prošlim interesovanjima i projektima. Možda ćete se setiti starih strasti i hobija koje ste nekada imali, ali su ostavljeni po strani zbog obaveza. Ovo je odlična prilika da obnovite te interese i posvetite se stvarima koje vas ispunjavaju. Takođe, možda ćete razgovarati sa ljudima iz prošlosti koji su vas inspirisali ili vam pružali podršku u vašem razvoju. Ovo će vas podsetiti na to koliko su prošla iskustva doprinela vašem ličnom rastu.

 

Nastavak na sledecoj strani…