Danas Bik se nalazi u okruzenju uspesnih ljudi, a Lav energican.

Danas Bik se nalazi u okruzenju uspesnih ljudi, a Lav energican.

5. Oktober 2023 0 Von Luca

OVAN

Zvezde prepucuju  da verujete u  nova uvjerenja. Na um vam pada genijalna ideja koja se tiče vaše karijere. Ukoliko naiđete na nedoumice, potražite savjete iskusnih kolega i prijatelja. Za ljubav nemate previše vremena, te razmislite šta želite.

BIK

Danas ćete se naći u okruženju veoma uspješnih ljudi. Trudite se da ostavite dobar utisak i sklopite nove kontakte i podstaknete saradnju. Razmislite šta vi možete da ponudite drugima i kako da naplatite svoj trud. Iako vas trenutno muče finansije, nije vrijeme za zaduživanja. Budite strpljivi!

BLIZANCI

Povoljan da za poslovne saradnje i projekte. Očekujte poziv ljudi na položaju, poželjeće da sarađujete. Budite obazrivi kome se jadate i pričate svoje tajne. Neko bi mogao to da iskoristi protiv vas. Slobodni Blizanci na meti udvarača, dok oni zauzeti neka porade na zdravijem odnosu.

RAK

Danas će neko na poslu da prepozna vašu iskrenost i emocije. To biste mogli da protumačite kao udvaranje. Zadržite prirodan i profesionalan stav i trudite se da ne miješate poslovni i privatni život. Mogući pad imuniteta i vrtoglavice. Unosite dovoljno tečnosti i odmarajte!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

LAV

Početak dana dosta energičan i ubrzan. Od ranog jutra bićete izuzetno efikasni na poslu. U drugoj polovini dana zauzeti Lavovi uživaju u romantici, dok oni slobodni su željni akcije i burnog života. Trudite se da pronađete balans!

DJEVICA

Zvijezde su danas na vašoj strani. Bićete raspoloženi za sve ideje, čak ćete i sami motivisati ljude oko sebe. Iako biste sve željeli sad i odmah, pokušajte da budite realniji. Uvijek je bolje da stavite sve papir i imate crno na bijelo. Mogući su bolovi u kičmi!

VAGA

Ovaj  horoskop vas savjetuje da ne žurite sa odlukama, pogotovo sa onima koje u velikoj mjeri utiču na vašu budućnost. Budite obazrivi sa papirologijom i prije potpisivanja detaljno sve pročitajte.

nastavak na sledecoj stranici..

Seiten: 1 2