Danas Bik se nalazi u okruzenju uspesnih ljudi, a Lav energican.

Danas Bik se nalazi u okruzenju uspesnih ljudi, a Lav energican.

5. Oktober 2023 0 Von Luca

ŠKORPIJA

Želite toliko toga, ali vas neriješeni problemi sputavaju. Danas niste mogli da upoznate osobu koja će da vam otvori nove vidike. Trudite se da joj ne kontrirate, već saslušate pažljivo, a onda sami presudite i donesete odluku. Čuvajte se naglih pokreta i predugog sjedenja!

STRIJELAC

U posljednje vrijeme previše ste se fokusirali na druge i željeli njima da udovoljite. Na to će vas neko danas podsjetiti! Nedostaje vam da obradujete sebe nekom sitnicom ili počastite odmorom. Odlazak u prirodu bi vam prijao. Obratite pažnju na ishranu i redovno jedite!

JARAC

Danas niste fokusirani. Šta god da započnete, ići će vam otežano. Jednostavno, takav vam je dan. Pravite kraće pauze i radite stvari koje vam prijaju i podižu energiju. U ljubavi sve po starom. Slobodni Jarčevi ne mogu da se skrase, dok oni zazeti su pomalo nezadovoljni. Vrijeme je da porazgovarate sa partnerom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

VODOLIJA

Kako ne biste imali nesuglasice na poslu, pomirite se sa tim da ne možete uvijek vi da budete u pravu. Prihvatite svoje greške i mane i biće vam lakše. Na pomolu je nova romansa. Ne žurite da otkrijete sve o sebi suprotnoj strani. Malo po malo uživajte u intimnim trenucima. Zauzeti neka se više posvete partneru.

RIBE

Zvezde vam donose  iskušenje. Ne vodite se tuđim snovima, već radite na svojim. Ono što je za nekog drugog dobro, ne znači da je i za vas. Očekuje vas manji priliv novca. Pametno ga raspodijelite. Unosite više tečnosti i više se krećite!

Seiten: 1 2