Tokom sedmice od 9. do 16. oktobra:Vreme je da se dese promene, zvezde imaju tajni plan…

Tokom sedmice od 9. do 16. oktobra:Vreme je da se dese promene, zvezde imaju tajni plan…

7. Oktober 2023 0 Von Dejana

VAGA

Vage, ocekujte promene u prijateljstvu ili i u svom drustvenom zivotu. Mozda cete upoznati nove ljude ili prosto sledi povratak u vas zivot nekoga iz vase proslosti. Samo vi znate da li je to ono sto zelite. Otvoreno razgovarajte o svojim osecanjima.

 

SKORPIJA

Skorpije, ova nedelja donosi vam priliku da se fokusirate na svoje profesionalne ciljeve. Razmislite o svojim ambicijama i planirajte korake ka ostvarenju svojih snova. Jako ste blizu svog cilja iako se vama sada ne cini tako.

 

STRELAC

Bitno je da shvatite sta je ono sto zelite. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bitno je da razmislite o tome sta zelite.

 

JARAC

Jarcevi, vasa finansijska situacija moze se poboljsati ovih dana. Razmislite o novim nacinima za uspeh i za karijeru i posvetite se sebi i svemu sto sledi. Moguce je da cete doci do svog cilja jako brzo. Razmislite o svemu.

 

VODOLIJA

Vodolije, sledeca nedelja donosi vam priliku da se posvetite svojim ciljevima i da konacno ostvarite neke svoje zelje. Treba da se zapitate sta je zapravo ono sto vam za srecu treba. Samo se posvetite sebi i uzivajte u svemu sto sledi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Ribe, fokusirajte se na svoje emocije. Ova nedelja moze vam doneti potrebu da budete vise voljeni i da se fokusirate na emocije. Bitno je da znate da ne smete i ne trebate nikome dati vise od onoga sto drugi daju vama.

 

Seiten: 1 2