Tokom sedmice od 9. do 16. oktobra:Vreme je da se dese promene, zvezde imaju tajni plan…

Tokom sedmice od 9. do 16. oktobra:Vreme je da se dese promene, zvezde imaju tajni plan…

7. Oktobra 2023 0 By Dejana

 Tokom sledece sedmice, slede promene koje niko nije ocekivao…

 

OVAN

Ovnovi,tokom sledece sedmice je sve moguce. Tokom sledece  nedelje vam je vreme za donosenje vaznih odluka. Zvezde vam savetuju da se pozabavite svojim ciljevima i napravite plan za ostvarenje istih. Nemojte se bojati promena, one ce vam doneti napredak.

 

BIK

Bikovi, fokusirajte se na svoje finansije ove nedelje. Zvezde vam porucuju da budete stedljivi i pazljivi sa novcem. Mozda je vreme da razmislite o promeni posla jer vam se sada pruza sansa da nesto uradite na ovom polju.

 

BLIZANCI

Blizanci, komunikacija ce biti najvaznija tokom narednih  dana. Razgovarajte sa ljudima oko sebe, izrazite svoje ideje i osecanja. Mozete ocekivati pozitivne promene sa voljenom osobom. Vazno je da samo prestanete vec jednom kriti sta je ono sto zelite.

 

RAK

Rakovi, sledeca nedelja donosi vam priliku da se fokusirate na svoje licne potrebe i zelje. Brinite se o sebi i svom zdravlju. Vezbanje i zdrava ishrana mogu vam pomoci da se osecate bolje. Ovo bas i nije sjajan period za vas,priznali vi to ili ne.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Lavovi, vreme je za zabavu. Zvezde vam savetuju da se opustite i uzivate u hobijima ili aktivnostima koje volite tokom sledece sedmice. To ce vam pomoci da skrenete misli sa nekih problema koje sada imate. Cinjenica je da vam nije lako ali znajte da sve na svetu bude i prodje.

 

DEVICA

Device, fokusirajte se na svoje porodicne odnose ove nedelje. Moguce su promene  koje vi sada ne ocekujete. Budite otvoreni za razgovor i kompromis. Prosto morate da znate da ne moze nista biti onako kako vi zelite, jer sada imate prevelika ocekivanja.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2