Izaberi drvo:Saznaj sta ce u tvom zivotu da krene na bolje,a sta ce te rastuziti!

Izaberi drvo:Saznaj sta ce u tvom zivotu da krene na bolje,a sta ce te rastuziti!

15. Oktobra 2023 0 By Luca

 Pred tobom je jos jedan u nizu od testova licnosti. Danas imas priliku da saznas delic svoje buducnosti i sudbine…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 Ako si izabrao drvo broj  jedan:

Moramo da budemo iskreni prema tebi  i da kazemo da si sam kriv sto sada nemas srecu o kojoj si mastao.  Zasto? Zato sto si bio iskreno voljen, zato sto si imao nekoga ko je bio spreman na sve ne bi li te usrecio. Zato sto si imao osobu koja je bila odana, a tebi je bilo malo. I zato sto si sada shvatio koliko je sreca prolazna stvar, ali i dragocena.

Ono sto te ceka u danima koji su pred nama jeste da ces shvatiti da osoba  koju si izgubio sada ima svoju srecu. Da je ona prosto krenula dalje, da ona konacno ima nekoga ko je voli iskreno, na pravi nacin, onako kako ti zapravo nisi nikada. I to je ono sto je osnova svega. Istina je da ces pozeleti da vratis vreme i da ces silno da se kajes,ali imaj na umu jednu vaznu cinjenicu… Vreme se nikada ne vraca, ono nam samo pruza sansu da se suocimo sa svojim greskama…

 

 Ako si izabrao drvo broj dva:

 

Ovo drvo je znak da u tvoj zivot dolaze promene koje ce ti doneti srecu. Promene koje ce ti doneti sve o cemu si mastao. Posle niza suza i razocarenja ces konacno moci da kazes da si dobio sve o cemu si mastao. Ovo drvo je znak da je samo pitanje dana kada ces upoznati nekoga posebnog. Nekoga ko ce biti u stanju da tvom zivotu da jedan novi smisao.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2