Ostatak oktobra,novembar i decembar:Astro prognoze do kraja godine!

Ostatak oktobra,novembar i decembar:Astro prognoze do kraja godine!

18. Oktober 2023 0 Von Dejana

VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da razmislite o svemu. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu priliku. Da li ce do toga doci, to je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. 

 

SKORPIJA

Vazno je da ne dizete ruke od onog sto naumite. Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama. Sve ostalo je na vama, nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko vas voli iskreno.

 

 STRELAC

Vazno je da kazemo da ce ostatak ove godine biti blistav. Nema nimalo sumnj da cete moci da kazete da vas neko voli svim srcem. Postoji neko ko je iskren i ko ce vam biti podrska u svemu. Sve ostalo je na vama.

 

 JARAC

Moramo reci da je bitno da pazite kome sta obecavate. Ovo ce biti dani tokom kojih ce zvezde biti na vasoj strani. Jedan rak je iskren u svojim namerama i planovima koje sa vama ima. Vazno je da mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Bice ovo dani za pravu ljubav. Posvetite se sebi i uzivajte u onome sto imate. Mozda cete konacno moci da kazete da ste dobili novu sansu za srecu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Jako je vazno da naglasimo da je ovo sjajan period za vas. Cini se da cete konacno dobiti sansu za srecu. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jedan pocetak. Razmislite o tome.

Seiten: 1 2