Tvoj finansijski horoskop do 31.oktobra:Evo hoces li imati dovoljno para!

Tvoj finansijski horoskop do 31.oktobra:Evo hoces li imati dovoljno para!

18. Oktober 2023 0 Von Dejana

Dragi nasi,evo prilike da saznate sta vas ceka na polju karijere do kraja meseca.

 

  OVAN

Imacete para. Nema razloga za brigu kada je ovo polje zivota u pitanju. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se fokusirate na emocije i ljubav. Sada je pravo vreme da promenite svoj fokus.

 

 BIK

Neko ste ko ne ume da cuva i da stedi. To vam je velika greska. Morate imati na umu da ce period do kraja meseca biti jako buran kada je karijera u pitanju. Sve ce biti moguce u danima koji su pred nama, srecu zasluzujete.

 

 BLIZANCI

Bitno je da ne dizete ruke od onog sto naumite. Vi cete do kraja ovog meseca imati dovoljno para za ono sto zelite. Ali, vazno je da se ponasate u skladu sa situacijom. Ne treba da trosite na ono sto vam bas i nije neophodno.

 

  RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete ono sto zelite. Do kraja ovog meseca cete doci do svog cilja i cini se da cete dobiti priliku da promenite radno mesto. Ostanite ono sto jeste, ali nemojte ulagati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Neko ste ko ce do kraja meseca uspeti da ostvari svoje zelje. Dakle, jasno je da cete novca imati vise nego dovoljno za svoje potrebe. Nemojte nikome pozajmljivati jer bi to moglo da vam stvori velike probleme. Nekome ste jako dragi.

 

 DEVICA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Posvetite se sebi i uzivajte u onome sto sledi. Cuda ce biti moguca u danima koji su pred nama i cini se da je sve moguce. Ali, imajte na umu da vas poslovni zivot ne sme da trpi.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2