Mars je u znaku Skorpije do 24.novembra:Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

Mars je u znaku Skorpije do 24.novembra:Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

20. Oktobra 2023 0 By Dejana

 Mars je usao u znak skorpije. Do 24.novembra ce mnogo toga biti moguce, bez imalo sumnje.

 

 OVAN

Mars je u znaku skorpije, ali to na vas nece imati veliki uticaj. Moguce je da cete samo vise nego inace zeleti da imate kraj sebe one koje vas vole, i koje vi volite. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare, sreca je konacno tu.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se kolo srece okrene. Mars ce biti u znaku skorpije i to ce vama doneti pravu srecu. Vazno je da ne dizete ruke od onog sto naumite vec da se borite za ono sto zelite. Ljubav vam kuca na vrata.

 

 BLIZANCI

Morate znati sta je ono sto zelite. Cekaju vas neke velike odluke u danima koji su pred nama. Ljubav vam kuca na vrata i vi cete moci da kazete da ste dobili sve ono do cega vam je stalo. Vazno je da naucite da slusate svoje srce.

 

 RAK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. U danima koji su pred nama cete konacno moci da kazete da ste dobili  priliku da vam se zelje ostvare. Nemojte ocekivati previse vec uzivajte u onome sto imate.

 

 LAV

Jako je vazno da kazemo da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Nemojte mariti za tudja misljenja. Bice ovo divan period i emocija vam ni u kom slucaju nece faliti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Nemojte mariti za tudja misljenja. Neko ste ko ce tek moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Vazno je da idete ka svom cilju. Sledi prilika da se neke vase zelje ostvare, a sve ostalo je samo na vama. Razmislite o tome.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2