Mars je u znaku Skorpije do 24.novembra:Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

Mars je u znaku Skorpije do 24.novembra:Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

20. Oktober 2023 0 Von Dejana

 VAGA

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za ljubav. Ostanite ono sto jeste i idite ka svom cilju. Bice ovo divni dani za vas i sreca ce biti vas verni prijatelj. Neko je spreman da vam u svemu bude podrska i oslonac.

 

 SKORPIJA

Nemojte mariti za tudja misljenja. Uzivajte u onome sto sledi i krenite ka svom cilju. Bitno je da znate da sve dok je Mars u vasem znaku vi imate sansu za srecu i uspeh. Cekaju vas  neka lepa desavanja bez imalo sumnje.

 

 STRELAC

Inace ste neko ko zna sta hoce,ali ste sada potpuno neodlucni. Bice ovo dani za pravu ljubav i sreca o kakvoj ste mastali. Nemojte mariti za tudja misljenja vec se posvetite sebi i svemu sto sledi. Neko je spreman da vam bude podrska.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da se okrenulo i vase kolo srece. Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Imajte na umu da je nekome stalo do vas i da do kraja novembra slede velike  promene.

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da je sve konacno onako kako ste i zeleli. Sreca ce biti na vasoj strani u danima koji su pred nama. Nemojte mariti za tudja misljenja vec idite ka svom cilju. Moguce je da cete napokon dobiti sve o cemu ste mastali.

 

 RIBE

Neko ste ko ce tek moci da kaze da je dobio priliku da mu se zelje ostvare. Sledi vam sjajan period. Istina je da su sada pred vama dani za velike stvari i neko ste kome se smesi nova zivotna sansa. Bitno je da ne dizete ruke od svojih planova.

Seiten: 1 2