Astro prognoze za zimu:Slede meseci kada sve moze da se promeni iz korena!

Astro prognoze za zimu:Slede meseci kada sve moze da se promeni iz korena!

28. Novembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav vam kuca na vrata. Jednom raku je stalo do vas. Ova zima moze da prodje u znaku ljubavi. Istina je da ste zeljni  toga da se borite za ono sto hocete i cini se da nema nimalo sumnje da ste spremni da idete ka svom cilju. Neko vas iskreno voli.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije. Volite nekoga i taj neko voli vas. Vi cete ovu zimu pamtiti po tome sto cete pronaci nekoga ko bi mogao da vas usreci. Sledi sansa za promene i sansa da dodjete do svog cilja.

 

 STRELAC

Vazno je da ne dizete ruke od svojih zelja. Jednom raku je stalo do vas i voli vas vise nego sto mislite. Nemojte odustajati od onog sto vase srce hoce vec pustite da vas vodi vase srce. Sledi vam jedan jako lep susret i sve ostalo je na vama.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je cinjenica da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte odustajati od onog sto naumite jer iznenadjenja itekako mogu da uslede.

 

 VODOLIJA

Konacno je sreca tu, na korak od vas. Ljubav vam je sada na prvom mestu i cini se da nema sumnje da zelite da se vrati neko iz proslosti. Bice ovo jako zanimljiv period i sreca je konacno tu. Emocije su vam jako naglasene i vi uzivate u toj cinjenici.

 

 RIBE

Konacno, emocije su vam na prvom mestu. Vi cete ovu zimu pamtiti po tome sto cete upoznati nekoga ko bi vasem zivotu mogao da da jedan novi smisao. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova.

Stranice: 1 2