Astro prognoze za zimu:Slede meseci kada sve moze da se promeni iz korena!

Astro prognoze za zimu:Slede meseci kada sve moze da se promeni iz korena!

28. Novembra 2023 0 By Dejana

 Bitno je da kazemo da dolaze dani kada ce iznenadjenja biti moguca.

 

 OVAN

Vazno je da znate da cete ovu zimu provesti u lepom raspolozenju. Istina je da vas cekaju velike promene ali ono sto treba da znate jeste da je doslo vreme da se neke odluke donesu. Postoji neko ko vas voli iznad svega. Mislite o tome.

 

 BIK

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren, da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama ali treba da znate da sve moze da dodje na svoje. Vazno je da smanjite svoja ocekivanja.

 

BLIZANCI

Bice ovo period za promene. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Poruka koju zvezde imaju za vas za ovu zimu su takve da je vazno da slusate glas svog srca. Neko vas iskreno voli, vreme je da mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Kada su u pitanju naredni meseci moramo da kazemo da je doslo vreme da se neke zelje ostvare. Jednom raku je stalo do vas i voli vas vise nego sto mislite. Nemojte odustajati od onog sto hocete jer su sada pred vama dani kada sve dolazi na svoje.

 

LAV

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Nemojte odustajati od onog sto zelite. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Bice ovo dani za velike promene i sledi vam mogucnost da dodjete do svog cilja. Nemojte odustajati od svojih namera.

 

 DEVICA

Konacno su pred vama dani za pravu ljubav. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije. Sledi vam mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Sve ostalo je na vama, zapitajte se sta je ono sto hocete.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2