Decembar ce doneti cudo:Horoskop za zadnji mesec u godini je pred vama!

Decembar ce doneti cudo:Horoskop za zadnji mesec u godini je pred vama!

28. Novembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Ako neko zeli da bude voljen onda ste to vi. Istina je da ste spremni da se borite svim silama za ono do cega vam je stalo. Sreca ce vam biti naklonjena u danima pred nama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Jasno je da ste sada stava da ni sami ne znate sta je ono sto vam zapravo  treba. Imate neke dileme i cini se da cete doci do svog cilja cim budete znali sta vam zapravo za srecu treba. Nemojte mariti za tudja misljenja.

 

 STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Bitno je da budete ono sto jeste i da marite za glas svog srca. Neko ste ko ce uspeti u svojim namerama u danima pred nama. Bice ovo zanimljivi dani za vas i sreca je tu.

 

 JARAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Ako mu date priliku jasno je da bi mogao da vas voli vise nego sto mislite. Ovo ce biti dani za pravu ljubav i cini se da napokon dolazi sve na svoje. Bice ovo zanimljivi dani za vas.

 

 VODOLIJA

Vazno je da kazemo da ce mesec decembar biti jedan od onih kada ce sreca biti na vasoj strani. Prolili ste more suza ali moguce je da cete konacno uspeti u svojim namerama. Neko je spreman da vam bude podrska i da vas voli iznad svega.

 

 RIBE

Ono sto je bitno da znate jeste da ce doci do toga da se uverite da vas voli jedan rak. Da je on neko ko bi itekako mogao da vas usreci. Sve ostalo je samo na vama. Da li ste spremni da mu prastate i da mu date priliku… To samo vi znate.

Stranice: 1 2