Decembar ce biti mesec ostvarenja zelja:Vazno je da kazemo da nekome sledi prilika za osmeh!

Decembar ce biti mesec ostvarenja zelja:Vazno je da kazemo da nekome sledi prilika za osmeh!

30. Novembra 2023 0 By Dejana

VAGA

Moramo reci da je vazno da ne dizete ruke od onog sto naumite. Sledi vam prilika za srecu. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Neka vam bude na umu da slede dani za srecu. Bice ovo sjajni dani.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren, da mu je stalo. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Treba da znate na cemu ste.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da dolaze dani za emocije. Neko ste ko ce moci da kaze da je dosao do svog cilja. Razmislite o tome. Ljubav vam kuca na vrata i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve sto je zeleo. Sreca je tu.

 

JARAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Nemojte odustajati od svojih zamisli i planova. Bice ovo dani za velika desavanja. Sreca je konacno uz vas.

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da dolaze dani za ljubav. Sve ostalo je na vama. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Cini se da cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Mislite o tome.

 

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i spreman da se bori za vas svim srcem. Sve ostalo je samo na vama. Moze se reci da cete uspeti u svojim namerama i da vam se tek smesi jedan novi pocetak.

Stranice: 1 2