Decembar ce biti mesec ostvarenja zelja:Vazno je da kazemo da nekome sledi prilika za osmeh!

Decembar ce biti mesec ostvarenja zelja:Vazno je da kazemo da nekome sledi prilika za osmeh!

30. Novembra 2023 0 By Dejana

 Pred nama je decembar. Vazno je da kazemo da ce jedan znak uspeti u svojim namerama i planovima.

 

 OVAN

Decembar ce biti mesec za ljubav. To je jako vazno da kazemo. Vi ste znak koji ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Postoji neko ko vas voli iskreno.

 

BIK

Moramo da kazemo da je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome, ostalo je na vama. Odluka je na vama.

 

BLIZANCI

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Nemojte odustajati od onog sto naumite. Sreca moze da bude na vasoj strani i vi ste neko kome sledi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Sve ostalo je samo na vama.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da vas voli iskreno i da je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte ocekivati da se desi cudo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Jednom raku je stalo do vas. Sve ostalo je na vama, ako odlucite da mu date sansu itekako je jasno da bi mogao da vas voli iznad svega.

 

 DEVICA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Sada su pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Jednom raku ste jako vazni i dragi. Sve ostalo je na vama, cini se da dolaze dani za emocije i za pravu ljubav. Doslo je vreme da o svemu razmislite.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2