Danas Venera ulazi u znak Skorpije:Saznajte kakav ce uticaj imati na vas znak zodijaka!

Danas Venera ulazi u znak Skorpije:Saznajte kakav ce uticaj imati na vas znak zodijaka!

3. Decembra 2023 0 By Dejana

 Dolaze dani za promene, nekome i za veliku srecu.

 

 OVAN

Venera ce vama doneti potrebu da promenite nesto u svom zivotu. Ako ste sada slobodni mozda cete biti zeljni ljubavi i imati potrebu da imate nekoga kraj sebe. I to je moguce, ali znajte da je samoca uvek bolja od drustva losih ljudi.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da dolaze dani za promene. Da ste vi znak koji ce moci da kaze da je dobio sve do cega mu je stalo. Sledi jako lep period i cini se da nema sumnje da ce neko uspeti u svojim namerama.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da ce Venera u znaku skorpije na vas da se odrazi tako sto cete imati potrebu da poverite neke svoje tajne. Postoje neke stvari koje vas sada na neki nacin muce i problemi koje morate da resite.

 

 RAK

Venera u znaku skorpije na vas bas i nece imati jak uticaj. Moze se reci da cete biti znak koji nece doziveti neke velike promene. Posvetite se sebi i uzivajte u naletu emocija. Sreca ce konacno biti na vasoj strani.

 

 LAV

Moramo da kazemo da je doslo vreme za srecu. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio sve do cega mu je stalo. Jednom raku je stalo do vas, sada su pred vama dani za pravu ljubav. Emocija vam nece faliti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su ovo dani za ljubav. Da ste vi neko ko ce moci da kaze da je dobio novu sansu i da je sreca konacno tu. Sve ostalo je na vama, ucinite onako kako vam nalaze srce.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2