Sreca tokom druge sedmice decembra:Evo sta vas ceka od 4. do 11.decembra!

Sreca tokom druge sedmice decembra:Evo sta vas ceka od 4. do 11.decembra!

3. Decembra 2023 0 By Dejana

 Bitno je da kazemo da ce neki zodijaci doci do svog cilja. Da nekome sledi divan period.

 

OVAN

Sreca je konacno na vasoj strani. To je ono sto moramo da kazemo. Vi ste neko ko ce tokom ove sedmice imati niz lepih desavanja. Mozda ce doci do jednog jako lepog poznanstva koje ce vam vratiti osmeh na lice.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani za ljubav. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Bice ovo zanimljiv period kada ste vi u pitanju.

 

BLIZANCI

Konacno je sreca tu. I vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Nemojte obecavati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami i slobodni. Mislite o tome.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je iskren, odan, veran, da mu je do vas iskreno stalo. Sve ostalo je samo na vama. Ako mu date priliku jasno je da bi mogao da vas voli na poseban nacin.

 

LAV

Jako je vazno da kazemo da cete doci do svog cilja. Da postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam u svemu bude podrska. Sve ostalo je samo na vama. Nemojte odustajati od svojih zamisli i zelja vec idite korak po korak ka njima.

 

DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da nije pametno da gledate u proslost. Ma koliko da vam je stalo do nekoga, ta osoba ne zasluzuje vasu ljubav. To je jako vazno da kazemo. Imajte na umu da dolaze dani za velika i lepa desavanja.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2